torsdag 11 augusti 2016

Äntligen en ny mobil!!!

Idag hämtade jag ut min nya Samsung S7.
Innan hade jag S5. Egentligen var det inget större fel på den. Men jag vet ju att S6:an har mycket bättre kamera. Och S7 skulle vara lite vassare i svagt ljus. 


Jag provade att ta en serie först.
Min gamla tog inte alls bra bilder med "selfiesidan" inomhus.
Ser ni vilken skillnad!!!
Helt otroligt!
Sen gick jag ut på terrassen och fotograferade samma blomma med båda mobilerna när solen börjat gå ner.

Ja, ni ser ju själva. Samsung S7 återger färgerna mycket bättre. Dessutom så tappade S5:an fokusen när jag kom för nära. Fick backa tillbaka flera ggr och ta om. Jag är helt enkelt super nöjd med min nya mobil.

Med det sagt så kan jag verkligen rekommendera den här mobilen för alla, speciellt bloggare, som inte vill, kan eller orkar ha med sig en vanlig kamera. 

Kram till er alla!
Susanne 

16 kommentarer:


 1. Grattis till din nya vän, jag har S6 och den får duga, är nöjd med den men det tog tid eftersom jag innan hade iPhone, den har jag kvar för spel bara...
  Skillnaden på fotona var som natt & dag.

  Kram på dig ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte så stor skillnad mellan S6 och S7. Men jag hade ju S5 innan. Och mellan dom är det jätte STOR skillnad som du ser!

   Radera
 2. Tack för tipset, ska nog byta vad det lider men än funkar den har kameran med alltid liksom.Det är min vän i alla lägen
  <ha det gott och lycka till med mobilen
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Jag hade S3 innan jag köpte min S6 och det var en otrolig skillnad! Ändå så var jag egentligen väldigt nöjd med S3. Nu tror jag att S6 och S7 är ganska så likvärdiga, inte så att jag behöver byta upp mig NU.
  För jag vill verkligen ta BRA foton! Mina andra kameror ligger på hyllan och där får de ligga.
  Lycka till, visst är det kul! Kram ♥

  SvaraRadera
 4. Verkligen skillnad i färger och skärpa! Jag har en Iphone 6 och är nöjd med den kameran ;-)
  Lycka till med nya mobilen! Kram!

  SvaraRadera
 5. PS. Och Grattis på namnsdagen!!! DS.

  SvaraRadera
 6. Hej vännen! Nu har vi kommit tillbaka till civilisationen och wifi! Kul att läsa att du är nöjd med den för jag har tänkt köpa den när jag kommer hem från Kanada. Jag har S4 och den funkar knappt längre, dåligt batteri, laddar inte ner mailen etc. Är bara rädd att den ska kännas för stor. Tycker min är lagom i storlek.
  Vad fint ni fått på altanen! Och ännu mysigare med hörnsoffan sen :) Det har vi med på vår nya balkong.
  Visst är det kul med pokémon go :) Både för ungdomarna och oss vuxna. I Drumheller där alla dinosarier fanns, där var det pokémon överallt!
  Vi har det jättebra här men visst var det lite läskigt att möta björnen även fast vi satt i bilen. Speciellt första gången.
  Nu har vi 4 dagars vandring kvar innan det är dags att åka till Calgary. Ha det bäst!!! Ser att du haft namnsdag så grattis! Har knappt koll på vilken dag det är här :) Kram

  SvaraRadera
 7. Har samma mobil både i jobbet och privat och är väldigt nöjd! Det blir mycket roligare när allt funkar som man vill ;)
  Slit den med hälsan :)

  SvaraRadera
 8. Oj, vilken skillnad. Måste tipsa D som ff har sin S 5. För min egen del så stannade mobiltelefonutvecklingen innan S-serien kom, men min gamla Samsung tillgodoser mina behov.

  SvaraRadera
 9. Kul med nya leksaker... =) Jag har mobilen mer som kamera än telefon tror jag. Ha en fin helg och ut och fota! Kram

  SvaraRadera
 10. Vilken skillnad på bilderna! Hoppas du blir nöjd med den :)
  Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 11. Jag har en Samsung S5:a, men har alltid med mig den "riktiga" kameran så telefonen får fortsätta att duga. Fotar just inget med den. Anders tar en hel del bilder med sin S5-a, mestadels panoreringar i dagsljus. Jag kan hålla med om att den inte tar så bra bilder när det blir mörkare. Men då har jag min kamera istället :-)

  Lycka till med nyförvärvet!

  SvaraRadera
 12. Grattis till nya mobilen! Det var verkligen enormt stor skillnad.

  Kram

  SvaraRadera
 13. Himmel vilken skillnad. Nu vill jag också ha en 7:a (har knappt haft min 6:a i ett år ens). Såna "gungskor" hade min jobbarkompis när hon hade hälsporre. Hon blev bra med en gång. Håller tummar att dina fötter blir bra snart.
  Ha en skön söndag.
  Och stor, stor kram till dig, sötis
  Petra

  SvaraRadera

Va roligt att du vill lämna en liten kommentar!