torsdag 13 oktober 2016

En hobby som förargar.

Sånt här gör mig vansinnig.
Killen hoppade över staketet i Västertorp och satte igång att spraya mitt framför ögonen på oss resenärer. Självklart med täckt ansikte. Hann tyvärr inte få upp kameran för att ta ett kort på idioten.
En hårt arbetande arbetskamrat som tar en liten siesta efter allt slit vid komprimatorn.
För er som inte vet vad det är för nått så är det en stor maskin som man stoppar in alla kartonger i. Den pressar ihop allt och när den är full tömmer man ut en stor klump som ni ser bakom lilla Viktor. Himla fiffigt!
Dock är det viktigt att göra på rätt sätt. D.v.s se till att alla band är fastknutna innan. Annars får man, som Viktor fick idag, göra om allt igen. Dock var det inte han som stod för misstaget. Ingen har hittills erkänt. 

Avslutar med en tänkvärd text.


Ha nu en riktigt fin kväll!
kram 
Susanne 


14 kommentarer:

 1. Vilken fegis som var tvungen att täcka för sitt ansikte. Ha en skön kväll, kan tro att du sitter där med lite glögg - för fy vad rått det är ute. Kram

  SvaraRadera
 2. Irriterande med klottrare! Jobbarkompisen förtjänade en paus om han skulle reda ut efter andras slarv ;)

  SvaraRadera
 3. Fegis säger jag också !!
  Men jag önskar dej också en fin kväll som snart övergår i natt!!
  Länge sen jag såg dej på min blogg ?
  Kram

  SvaraRadera
 4. Precis som du hatar jag dessa klottrare som kostar samhället miljonbelopp för sanering varje år. Å så himla fräckt att göra det mitt på dagen framför ögonen på resenärerna.

  Gillar Viktors siesta. Ser riktigt bekvämt ut faktiskt! Nu har jag dessutom lärt mig nå't nytt igen. Alltså nu vet jag hur dessa klumpar som alltid står vid Östra kommer till.

  Dagens tänkvärda - håller helt med!

  SvaraRadera
 5. Skulle också blivit helt vansinnig om jag sett någon klottra!!! Hur tänker man!?!? Viktor ser ut att ha det riktigt skönt där! Och verkligen tänkvärda ord! Hoppas du också har en skön kväll. Jag har varit på en föreläsning om stress i kyrkans regi. Nu blir det te och knäckemacka innan det är dags att sova. Kram

  SvaraRadera
 6. Inte ska du ödsla foton på "idioter".
  Jag tror inte att jag önskar mig nån komprimator i julklapp.

  SvaraRadera
 7. Fy fasen för alla dessa klottrare. Har aldrig sett nån in action (på otillåtna ställen), däremot hur dom som ska sanera efter idioterna sen får slita som bara den...

  SvaraRadera

 8. Jaha då fick man veta hur ni blir av med kartongerna, fiffigt...
  Det där klottret var rent klotter och inte trevligt alls. 😬
  Texten är så sann och väldigt bra!

  Kram ❤

  SvaraRadera
 9. Undrar om det är en hobby, tror det är rena protesten mot allt och alla. Undrar om de vet varför de gör så..... Det kan inte vara roligt att få göra om och göra rätt efter andra. Stackars kille. Det var ett smart sätt att ta hand om kartongerna, för de är ju många.
  Ha nu en bra helg
  kram Meta

  SvaraRadera
 10. "Se mig! Se mig! Se hur jag skiter i vad nu tycker!" ... kanske han hade skrikit, om han vågat, medan han sprejade - mest för att övertyga sig själv!
  ??
  Sorgligt - oavsett anledning. Och väldigt onödigt!
  Gillar de kloka orden i sista bilden - så sant, så sant!

  SvaraRadera
 11. Klotter och förstörelse... Jag tror vi vuxna måste bli vuxna och våga säga ifrån. Allt för ofta så ser man att det får pågå utan att någon säger till. Man får inte vara rädd att säga till. *mina barn och andras ungar* är inte heller något som fungerar men tänket är allt för vanligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan inte annat än att hålla med! I det här fallet kunde vi inte göra så mycket mer än att banka på rutan och skrika åt honom eftersom han var på staket sidan och sprayade. Att jag kunde ta kort på eländet beror på att tåget bytte spår i Fruängen och på så sätt kom in med klottret mot perrongen.
   Kram!

   Radera
 12. USCH så trist med anonyma klottrare! Smart med en kartongmaskin :-)
  Och verkligen en bra text du lagt ut!
  HA en toppenlördag ..på jobbet! Kanske blir det glögg och lussekatter ikväll? Kram!

  SvaraRadera

Va roligt att du vill lämna en liten kommentar!