torsdag 7 december 2017

Färgglatt inlägg.

När det regnar ute blir det extra färgglatt på t-banan. 


Själv vägrar jag denna typ av regnjacka eftersom den inte andas och det blir vansinnigt svettigt. Speciellt med all trängsel som råder på t-banan i rusningstid. 
Nu väntar en arbetshelg och sju dagars jobb innan nästa ledighet. Och det är full fart i butiken nu vill jag lova. Sitter fortfarande kvar i kassan eftersom fötterna envisas med att inte bli bra. Å vilken skillnad det är från att ha ansvar för hela brödavdelningen i December...
Det är ju rena semestern i jämförelse. Jag är inte det minsta trött när jag går hem efter en hel arbetsdag.  
Se bara här.... en av tre planteringar jag knåpat ihop efter jobbet. Det fanns det varken lust eller ork till förra julen trots att det bara tog 10 min. Så i år njuter jag för fullt! 
"Inget ont som inte för nått gott med sig."
Eller hur var det nu?! 

Ha en jätte fin kväll!

Kram
Susanne 

17 kommentarer:

  1. Är inte så förtjust i dessa regnjackor heller, men är otroligt glad att de äntligen säljs i riktigt roliga färger. Man blir ju glad att bara titta på dom!
    Japp, inget ont som inte har nå't gott med sig. Sitt kvar i kassan om du och dina fötter mår så bra av det. Det skulle iaf jag göra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
      1) kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) Bindande stavar
      6) Breakup Spells
      7) Dödsstavning
      8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. Glada härliga färger på regnjackorna. Själv har jag en vit. Och blev glad över dina rader hos mig, alldeles för länge sen vi hördes av nu! Trist att inte dina fötter blivit bättre. Men smart att stanna i kassan och inte överanstränga dem. Visst är julen mysig! Skönt att du hinner njuta av den i år! Jag njuter 10 x mer i år än förra året men lite jobbigt med minnena från förra julen. Ta hand om dig så försöker vi få till en date i januari 💕

    SvaraRadera
  3. Visst piggar färger upp, men att i tunnelbana i tränsel och på bussar köa in sig i plast gör inte jag heller. Önskar att någon kund euppfinna färgglada regnplagg som andas.

    Fint att läsa att dina föter trivs bra i kassan och det är mycket värt. Och att ha ont är tärande. Nu har du krafter kvar och jag gläds med dig.
    Stor kram!

    SvaraRadera
  4. Materialet är kanske inte så kul, men jag uppskattar färgerna!

    SvaraRadera
  5. Den som nödgas åka tunnelbana kan behöva något glatt som livar upp tillvaron.
    "Rena semestern att sitta i kassan i december". Hur många butikskassörskor/kassörer håller med om det? Men, det beror förstås på vad man jämför med. Skönt att ha lite ork kvar till julpyssel efter jobbet.

    SvaraRadera
  6. Vad härligt för dig att det finns ork för annat än jobbet. Det är nog det som är meningen med livet lite av varje liksom. Här är det dåligt med bloggandet all energi går åt till bygget just nu vi vill bli färdiga till våren. Det är mycket roligare nu med när det syns hur det ska bli. Tapeter och färg ska bestämmas ja det är så kul
    Ha nu en fin 2;dra advent
    Kram Meta

    SvaraRadera
  7. Ja tänk att regnkäder och paraplyer är det enda färgglada just nu ha ha! Ta det lugnt med fötterna och alltid lika kul att läsa dina inlägg...
    Bästa kramen från Titti

    SvaraRadera
  8. Nää, de där galonjackorna lämnade vi väl då vi slutade lekis! Men visst de står emot bra från det som kommer från ovan, men ack ack ack så varmt och klibbigt det blir inifrån. Låter det att sitta i kassan och ha det bra! Fast det kan vara rätt så slitigt det också speciellt nu när det ska handlas som om folk inte sett mat innan.
    Fin plantering du gjort. Ha nu en fin andra advent! Kram

    SvaraRadera
  9. Fint med färgglada regnkläder !!...tyvärr har jag inga...jo om man räknar regncapen med huva som jag använt 1 gång, haha...då ingen såg mig, hihi...
    Ja nu börjar julen närma sig...men ingen julstress här inte. Det blir en lugn julhelg...desto fartigare på nyår ;))
    Länge sen jag såg dig på min blogg ??
    Ha en fin helg !
    Kramis

    SvaraRadera
  10. Regnkappa är nog inte min grej, fast färgglatt är det ju. :)

    Jo, att göra nåt efter kneget, att ha ork för det...inte fel alls även om undertecknad är helt slut, trots mindre arbetstid, ändå efter kneget denna årstid..jösses va mörkt o trist det är...får nog köpa en sollampa eller nåt ;)

    Ha det riktigt bra nu.

    SvaraRadera
  11. Du du lever! Underbart att se och höra. Tusen tack för din kommentar hos mig. Tyvärr har jag inte Google+, så jag kan inte kommentera hos dig. Hoppas du börjar blogga igen "som vanligt". Om jag går med i Google+ är det många som inte kan kommentera hos mig längre, så jag har inga planer på att skaffa mig ett Google+ konto. Kram!

    SvaraRadera
  12. Kram till dig med! Hoppas verkligen att du kommer igång igen:-)

    SvaraRadera
  13. Åh! Här hade jag verkligen hoppats att du var på banan igen, men inte då...

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  14. Kamagra för orgasm! Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren eller helt enkelt tycker apoteket har för höga priser? Då kan du

    vända dig till Intimleksaker.com för att få Potensmedel, Potensmedicin, Potenspiller, Sexhjälp, Kamagra. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i potens väg ...

    http://intimleksaker.com
    http://intimleksaker.se
    http://sextoyonlinestore.com
    http://potensmedel.co.uk
    http://kamagra24seven.com
    http://viagraunion.com
    http://kamagra.dk

    SvaraRadera
  15. Sex chat masturbating orgasm with Peregon in a Live Adult Video Masturbation Now! https://chaturbate.com/peregon

    SvaraRadera

Va roligt att du vill lämna en liten kommentar!