lördag 14 januari 2017

Lördagsgodis för kropp och själ.

Idag hade jag tre st trevliga paket att hämta ut. Fyra stora härliga vinglas som var en julklapp från jobbet. Kommer inte ihåg vad hemsidan heter. Men man får gå in och välja gåva själv. Och vinglas kan man aldrig ha för många av! ;)
Sen hade jag beställt lite nya hårvårdsprodukter, bodycream samt en brun utan sol spray. 
Den provades självklart direkt. 
Det första jag la märke till var den fräscha doften. Ni som använt brun utan sol spray vet att många har en förfärlig doft. 
Fin färg blev det också. Jag körde lite extra efterson jag är så vansinnigt blek och svart under ögonen just nu. Skäms t.o.m för att jag visar er. Men för att ni ska se skillnaden så krävs ju tyvärr en förebild. 
Jag beställde den från Nordic feel eftersom dom hade de andra produkterna jag behövde och betalade 409kr. Finns något billigare på andra hemsidor men då är det inte fraktfritt. Dyrt kanske några tycker. Men den räcker till ca 60st sprayningar på ansikte och hals och sitter i upp till fem dagar. 6.80:-/gång. Helt överkomligt tycker jag. Ska bli jätte skönt att slippa gå upp och lägga på foundation, puder och bronzer för att inte se så himla trött ut! :)
Sist men inte minst ska jag äntligen få börja läsa den fjärde boken om Tom Stilton och Olivia Rönning av Rolf och Cilla Börjlind. 
Lyckliga jag!!! 

Ha en fin Lördag allihopa!

kram 
Susanne 


13 kommentarer:


  1. Färgen blev väldigt snygg tycker jag. Själv använder jag Dove summer glow nr 1 den passar mig i färg och doftar ingenting. Bra och billig! :D)

    Kram ♥

    SvaraRadera
  2. Färgen blev väldigt snygg och det ser så naturligt ut. Kanske något för mig.

    Kram och ha en bra lördag!

    SvaraRadera
  3. Jag, som har balkong med rätt mycket sol, och är mycket ute, får en färg som sitter i ganska så bra. Men visst är fuskkräm bra att ta till! Du blev riktigt fin och att det håller såpass länge! Poäng där.
    Kul att få hem lite smått och gott.
    Lördagskram ♥

    SvaraRadera
  4. Det kallar jag för riktigt god och nyttig lördagsgodis! Brun utan sol spray har jag faktiskt aldrig använt, men även jag kör med "fusksolbränna" under vintern. Skillnaden är ju som dag och natt och man känner sig sååååå mycket fräschare:-)

    SvaraRadera
  5. Men gud så fint o så fint brun du blev :) ja hittar man nåt som passar så why not :) kul med saker till hudvård :) skönt att ha lite färg :) kram å fin kväll <3

    SvaraRadera
  6. Vilken bra brunspray och ett stort plus för att den inte luktar skunk. Visst bev det stor skillnad och det såg dessutom naturligt ut. Priset tycker jag inte man ska tänka på om det är något som är rimligt och att man mår bra av det.
    Tack för boktipset! Måste erkänna att jag inte hört talas om dessa författare tidigare. Nu har jag det och eftersom du läser fjärde boken så bör jag ta mig en titt snarast.
    Stor kram!

    SvaraRadera
  7. Kikar in & önskar dig en skön söndag :) kram

    SvaraRadera
  8. Lite self tanning piggar upp det mesta. Ser väldigt fint ut på dig. Jag tycker bara det är så svårt så här års med att ta just ansikte och hals då övriga delar som sticker ut som tex händer och del av arm inte riktigt hänger ihop med ansiktet färgmässigt.

    SvaraRadera
  9. Haha! En till glasfetischist ser jag. Anders hävdar att man faktiskt KAN få för många glas, men han har FEL. :-)

    Brun utan sol har jag aldrig testat, ej heller brunkräm eller solarium. Dock provade jag mammas kvartslampa en gång i väldigt unga år. Knallröd blev resultatet. Dom där lär ha varit livsfarliga, så det var väl likaså bra att jag överdoserade och sen nöjde mig med den enda gången :-D

    SvaraRadera
  10. Men så bra med brun-utan-sol spray! Det ser verkligen bra och naturligt ut! Sprayade du på ansiktet eller smörjer man in det? Tack för tipset, det måste jag verkligen kolla! Tyckte just att du såg så brun och fin ut på fotot du hade lagt ut på instagram, nu vet jag varför!!!
    Boken är säkert bra, såg ju Springfloden på TV, den var sååå bra!!!
    Ha nu en skön söndag! Själv är jag en aning bakis, och fötterna värker,haha, självförvållat! Kram!

    SvaraRadera
  11. Brun utan sol, kanske vore något för mig som inte tål sol. Men, jag har aldrig använt någon kräm till ansiktet förut, så det skulle kännas konstigt att börja nu. Men, vem vet. Du är ju fin, både med och utan.
    Trevlig söndag önskar jag dig.
    Kram!

    SvaraRadera
  12. Jag är brun och fin just nu, för jag har varit på solsemester. Visst ser man skillnaden på dig, skönt att slippa men massa andra krämer. Ha en fin söndagskväll och vinglasen ser lyxiga ut! Kram

    SvaraRadera
  13. Jag kan inte säga att du var blek och svart under ögonen innan du la på brun utan sol, tycker att du var fin. Men visst blev det en skillnad och som du säger skönt att känna sig fräsch och brun så här mitt i vintern. Jag har aldrig använt mig av detta själv och kommer nog inte att göra det, men snyggt var det. Kramar Carina

    SvaraRadera

Va roligt att du vill lämna en liten kommentar!