onsdag 29 juni 2016

Två steg framåt och ett steg bakåt!

Så känns det just nu.
Fötterna vill inte alls med mig. Kämpade på så gott jag kunde Mån och Tisdag men fick till slut inse att det inte går. Så det blir att fortsätta på halvtid istället till semestern. Och det är ju bättre än ingenting! Men mentalt så känns det inte alls bra just nu. Riktigt tröstlöst om jag ska vara ärlig. Hur långt tid ska det behövs ta egentligen. Behandlingarna levde inte alls upp till mina förväntningar. 
Men jag ska ringa och höra om man kan köra en omgång till. Envis som synden!
Det sa alltid mamma till mig när jag var liten. Och det stämmer nog. 

Här ute på kolonin blommar rosorna för fullt och det är jätte vackert.
Däremot är det inte lika roligt att rådjuren ätit upp alla knopparna på floxen.

Och fyra av liljorna har dom också mumsat på.
Men de andra är det fina knoppar på nu!
Ska bli spännande att se om någon av oss lyckas pricka in rätt datum när första slår ut! Om inte rådjuren äter upp dom också förstås.
Nu sitter jag och väntar in mamma och hennes man som flugit hem från Island idag. Det ska bli jätte roligt att höra om deras resa och glädjen i landet efter fotbollslandslagets bragd mot England.

Ha det riktigt fint resten av dagen!

Kärlek till er alla!
❤ ❤ ❤
Kram
Susanne

11 kommentarer:

 1. Nu får den skynda sig att blomma, jag gissade ju imorron! Ser inte bra ut ,-)
  Vilken helt fantastisk rosenbuske ,-))
  Inte kul att rådjuren kalasar på knoppar.
  Bra att du är envis nu när dina fötter krånglar, fy så jobbigt det låter.
  När inte heller behandlingen blev som du väntat och hoppats på måste det kännas sorgligt.
  Men hoppas nu det fixar till sig.
  Håller tummen och styrkekram!
  Kul det måste ha varit att vara på Island nu när dom gjorde en sån bragd! ,-)
  Ha det så fint du bara kan ha det.
  KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
 2. Neej vad trist Både med dina fötter och liljorna annars brukar det ju vara liljebaggar som käkar upp bladen. Du kanske ska testa rävurinen som jag fick pröva. Det är syntetiskt framställt och funkade på haren hos mig. Det finns en länk i min sidvy.
  Ha det så gott med mor och mannen när de kommer.
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Ja, ring och ligg på vill man ha hjälp så får man se till att skaffa den själv numera. Det verkar så iallfall. Fy vad tråkigt med rådjuren, komma där och kalas upp knoppar när vi har gissningstävling. Grrr och morr på glupska rådjur. Ha en härlig eftermiddag med nära och kära! och så hoppas vi att du får hjälp som hjälper fötterna. Kram

  SvaraRadera
 4. Usch vad tråkigt att det inte ger sig. Tjata tjata så du får mer hjälp.

  SvaraRadera
 5. Tråkigt med fötterna, men skönt att det är på sommarhalvåret du får lite mer ledig tid!
  Liljan har ett tag på sig, för min del ;)

  SvaraRadera
 6. Trist att dina fötter inte blir bättre.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Så tråkigt att fötterna inte samarbetar och blir bättre. Förstår att det tar på krafterna och orken. Lite så att man lätt tappar sugen. Men din envishet är garanterat en tillgång så kämpa på!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Inte alls roligt att läsa om dina fotproblem, speciellt inte med tanke på stundande semester. Hoppas verkligen att det löser sig.

  Fantastiskt att dina föräldrar fick uppleva den isländska triumfen irl så att säga. Det är ju ett minne för livet! Vilken perfekt tajming - snacka om att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt!

  SvaraRadera
 9. Så vackert det är i din trädgård. Men trist med rådkuren där. Jga tycker inte de ska vara i tätbebyggda områden och gott om fästingar har de med sig. Skogen är deras plats.
  Envisheten, brukar jag säga är min bästa och sämsta egenskap och i ditt fall kan nog envisheten nu vara till stor nytta. Vad som, bara du blir bättre.
  Hoppas innerligt att liljorna får slå ut och inte bli offer för rådjuren. Har hört att hjorthornssalt ska ta bort dem från blommorna., men kanks ehar de blibit immuna.
  Stor kram!
  Tack för jättefina bilder.

  SvaraRadera
 10. Vad tråkigt att höra att fötterna inte vill bli bättre. =( Kan de inte ta semester, checka in på din undersköna koloni och låta bli att djävlas med dig? =)
  Rosorna ser helt fantastiskt vackra ut och jag hoppas att du kan njuta lite av all växtprakt trots strulet med fötterna. Keep on fighting!
  Kramar

  SvaraRadera

Va roligt att du vill lämna en liten kommentar!