onsdag 5 augusti 2015

Shopping och god mat!

  
Hallå där ute alla härliga människor!
Idag är det onsdag.
Jag passar på att knipa datorn en stund när den är ledig så jag får in mitt inlägg! :)
Det är ju så mycket skönare att ha en egen mobil som jag kan blogga ifrån och läsa andra bloggar.
Nu hinner jag knappt med något av det eftersom man måste vara hemma och dessutom lyckas norpa en ledig dator från maken eller barnen.

Vi hade tänkt åka till Kolmården men sköt upp det till imorgon eftersom det skulle regna.
Nu fick vi bara regn på fm här hos oss och det var ju skönt.

Det blev lite shopping istället.
På Boomerang hade dom utförsäljning för att butiken skulle stänga.
Jag lyckades fynda den vita virkade kjolen där.
Bästa fyndet någonsin.
Ordinare pris var 1400:-
Och vet ni vad jag betalade.....?!
150:-
Vilket kap.
Hittade även en svart snarlik på Bubble room. Inte lika bra i kvaliten men ändå jätte fin.
Även de andra två blusarna hittade jag där.






Ingen mobil ännu. Men jag har köpt en ny som kommer på posten imorgon.
Jag hade en Samsung S5 som jag verkligen älskade. Mycket för den otroligt bra kameran i den.
Så det fick bli en ny likadan.
Pengarna från försäkringsbolaget får jag dock vänta på tills polisanmälan kommit på posten och jag skickat vidare den till dom. 

Ikväll har vi njutit av kantareller från Norrland.
Det blev två pajer. En med svamp och en med köttfärs.




Unnade oss även att äta på våra fina tallrikar från Villeroy & Boch.

Och semestern den fortsätter....!

Ha det gott!

Kram Susanne

23 kommentarer:

  1. Vilka reakap du gjorde - bara att gratulera. Gillar Boomerang - helt mitt stuk!
    Å sååååå duktig du är - dina pajer såg otroligt goda ut. Kantarellpaj - mums:-)

    SvaraRadera
  2. Så fina kläder du hittat! Och pajerna ser fantastiska ut ;-). Nu har ja gläst ikapp lite hä rhos dej och ser att du blivit bestulen på din väska och mobil mm på pride festivalen, sååååå trååkigt!!!
    Hur delar man fotona direkt till i-cloud, jag har inte riktigt fattat det??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har inte iPhone och då inte heller i cloud. Mina bilder sparas i Google molnet. Kolla upp ditt Google konto så hittar du säkert hur man gör. Jag minns inte var jag godkände det någonstans. Men jag vet att mina bilder sparas av sig självt med jämna mellanrum. Hoppas du löser det. Hojta till annars på mailen så ska jag undersöka närmare hur jag gjorde!
      Kram

      Radera
  3. Oj vilka fynd!
    Vilken Boomerang är det som ska stänga?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skärholmen!
      Men jag köpte bara kjolen. Orkade inte rota runt!
      Kram

      Radera
    2. Ah ja det kanske inte är rätt område för en sådan butik för att den ska gå runt.

      Radera
  4. Vilket fynd. .....jag hade varit super glad. Kram Anette

    SvaraRadera
  5. Men oj vilka fynd du gjort:) Härligt med lite nytt. Kram Emma

    SvaraRadera
  6. Så mycket fint du har hittat, kul när man gör sådana kanon klipp. Vilken härlig paj du har gjort, ser väldigt matig och god ut.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  7. Det må jag då säga vilket otroligt fynd du gjorde för den vita kjolen. Superfin var den utan tvekan också =) Paj är gott! Och det ser riktigt gott ut de pajerna du har på bilderna... ☺ Kvällskram ♥

    SvaraRadera
  8. Det är kul att gå på rean och fynda Snygga saker du hittat. Nog är det bra att hålla sig till samma märke på mobilen det blir mindre att lära om då.
    Mums med paj, det är klart man ska använda det fina man har även om man är hemma själv
    Ha det gott
    Kram Meta

    SvaraRadera

  9. Men vilka fynd du gjort, du snarare rånade affärerna. Duktig tjej! :-)
    Snyggt var det också, hiss hiss hiss....

    Pajkram ❤

    SvaraRadera

  10. Men vilka fynd du gjort, du snarare rånade affärerna. Duktig tjej! :-)
    Snyggt var det också, hiss hiss hiss....

    Pajkram ❤

    SvaraRadera

  11. Men vilka fynd du gjort, du snarare rånade affärerna. Duktig tjej! :-)
    Snyggt var det också, hiss hiss hiss....

    Pajkram ❤

    SvaraRadera
  12. Varför känner inte alla ensamma människor av ensamheten? Jag har flera vänner som är ensamma och inte bryr sig medan jag lider och är inaktiv. Ensamhetskänsla är dessutom farlig att känna av.

    Förstår precis hur du menar, har också tänkt på det. Jag tror att det mycket beror på hur stort behov av att umgås med andra man har. Sedan kan det bero på huruvida ensamheten är självvald eller inte. Det är en sak att ibland/alltid välja att vara själv mot att veta att man måstevara själv för att man inte har så många i ens närhet.

    Att vissa inte verkar bry sig om sin ensamhet kan också bero på hur de lyckas hantera den. Alla människor är olika och precis som med allt annat i livet så har man olika lätt för att hitta konstruktiva sätt att hantera sin ensamhet och sina känslor av ensamhet. En del har ju så lätt att se positivt på allt och inte låta sig uppslukas av jobbiga känslor, medan för andra (jag tex) är det svårare att hantera sådant man inte trivs med. Jag tror att det är viktigt att försöka hitta andra glädjeämnen i livet också så att man inte låter ensamhetskänslan ta över för mycket. Försöka göra saker man tycker är roligt osv. Jag försöker med detta men det är inte så lätt alltid.

    Sedan tror jag också att det kan vara ett slags försvar för en del också, att man intalar sig själv att man trivs med att vara ensam för att det känns bättre att tänka så, att man inte alls är i en situation man inte vill vara. Till slut så tror man kanske på det själv också, på gott och ont tänker jag. På gott för att man kanske inte känner sig så ensam, på ont för att man ändå känner ensamhetskänslan i hjärtat men inte förstår vad man känner och där med kan man inte göra ngt för att det ska bli bättre.

    Genom att inte acceptera sin känsla av ensamhet så kan man istället känna en allmän missnöjeskänsla, utveckla kroppsliga symptom såsom värk osv, men även destruktiva beteenden som tex missbruk. Många är nog de som är allmänt vresiga och trycker ner andra som egentligen har något i livet de inte är tillfreds med, tex ensamhet.

    Att känna sig ensam är ingen behaglig känsla men det betyder iaf att man har en längtan efter att umgås med andra människor. Den längtan kan användas som en drivkraft för att göra sin situation bättre, till skillnad från ifall man blundar för vad man känner. Jag tycker att det är väldigt jobbigt att känna mig ensam, men jag försöker iaf att tänka på att det inte

    Människan är i biologisk mening en social varelse och behöver människor omkring sig, hur mycket eller hur lite så gäller det alla. Vad jag märkt av dock med människor som inte anser sig behöva folk i sin omgivning är att de hittat ett substitut. Det kan vara film, serier, läsning eller något som gör att de tillfälligt känner sig involverad i något och på så vis mättar sitt behov. Detta kan vara en tillfällig lösning för de som känner sig lite ensam, det är att aktivera sig helt enkelt och göra sig själv upptagen. Vad jag dock aldrig riktigt förstått är människor som väljer sina serier eller filmer framför ett riktigt möte med riktiga människor. Hur djup kontakt jag än har fått med människor över nätet eller hur djup tillhörighet man känt med fiktionella karaktärer i en serie så har det aldrig riktigt varit riktigt lika tillfredsställande som att träffa människor irl, hur ytligt det än må ha varit. Detta är en väldigt tragisk insikt jag kommit fram till.

    SvaraRadera
  13. Åh,så mysigt med Shopping & så snygga fynd du gjort ♡ ...
    Ha en underbar dag/Kram fina du!

    SvaraRadera
  14. Åh vilket kap du gjorde och snygga fynd !!...har också fyndat på rea..halva reapriset...man får ju passa på vet ja, hihi....nu verkar också sommaren komma tillbaka, det tackar vi för, eller hur?...idag ska vi köpa kräftor...älskar kräftor och på lördag blir det kräftskiva ;))
    Ha en fin dag nu vännen !!!...sköt om dej !
    Kram från bia<3

    SvaraRadera
  15. Åh vilket kap du gjorde och snygga fynd !!...har också fyndat på rea..halva reapriset...man får ju passa på vet ja, hihi....nu verkar också sommaren komma tillbaka, det tackar vi för, eller hur?...idag ska vi köpa kräftor...älskar kräftor och på lördag blir det kräftskiva ;))
    Ha en fin dag nu vännen !!!...sköt om dej !
    Kram från bia<3

    SvaraRadera
  16. Åh, vilka fina reafynd, görsnygga kläder! Kul! Jag gillar att fynda kvalitet också.
    Toppenfin paj, kantarell, jo jag tackar, jag!
    Kram!

    SvaraRadera
  17. Så fantastisk fina kläder du fyndat! Och dina pajer ser sagolika ut. Kan bara tänka att svamppajen smakade superbt! Fortsätt ha en underbar semester och njut av varenda minut. Kram!

    SvaraRadera
  18. Härligt att göra fynd! Man blir så glad då! Och jättefina tallrikar ni har. Kolmården var många år sen nu... När barnen var små hade vi frikort dit under flera år och det blev många besök per sommar :) (Mannens moster var något högt kommunalråd i Norrköping och hon gav sitt frikort till oss, vilket vi tacksamt tog emot)

    SvaraRadera

Va roligt att du vill lämna en liten kommentar!